13081
Book
In basket
Piwo, wino, nalewki / Barbara Jakimowicz-Klein. - Warszawa : Świat Książki, 2007. - 223, [1] s., [16] s. tabl. : il. (gł. kolor.) ; 22 cm.
jak sporządzać domowe trunkia do czego stosować w kuchni piwo czy winoaprzepisy na potrawy ze aspecjalnyma dodatkiemRecepty na domowe nalewki i wiele praktycznych rad, jak stosować w kuchni alkohole i jak je podawać. Np. piwo powoduje kruchość mięsa i spulchnia ciasto, a wino doskonale nadaje się do sosów. Przepisy na wiele potraw a od zup po desery a które dzięki kropli odpowiedniego trunku staną źródło opisu: lubimyczytać.pl
Availability:
Ślemień Wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 222-[224]. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again